Uratarinat

Susanna Hiltunen,
tradenomi, Palkat ja matkalaskut -prosessin omistaja

Susanna on työskennellyt Taitoassa alkuvuodesta 2012. Taitoaan hän siirtyi Mikkelin kaupungin siirtäessä talouspalvelukeskuksen Taitoaan. Susanna on valmistunut taloushallinnon tradenomiksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta.

”Näin Taitoaan siirtymisen mahdollisuutena kehittyä omalla urallani. Taitoalla on enemmän kehityspotentiaalia kehittää asioita kuin mitä on yksittäisellä kunnalla.

Toimin pari vuotta Taitoan Mikkelin toimipisteen päällikkönä sekä palkkahallinnon palvelupäällikkönä. Vuoden 2014 alussa siirryin Palkat ja matkalaskut -prosessin omistajaksi. Nyt tehtäväni on yhtenäistää valtakunnallisesti Palkat ja matkalaskut -prosessi sekä mm. määrittää prosessille tavoitteet, arviointimittarit sekä seurata prosessin suorituskykyä.

Pidän kehittämistyöstä ja projekteista – tämä toteutuu hyvin Taitoassa. Aamulla en ole kertaakaan joutunut miettimään, että en halua tehdä tätä työtä. Nykyinen työni vastaa hyvin odotuksiini työnhaasteista ja -sisällöistä.

Työ on minulle iso osa elämää – se ei ole vain työtä. Viihdyn hyvin työyhteisössäni, koska kaikilla on sama into tehdä töitä. Täällä on todella hyvä yhteishenki ja kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. On mahtavaa tehdä työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. Teemme jotakin sellaista, jota ei aiemmin ole tehty. Uskon vahvasti, että onnistumme tässä tehtävässä, koska Taitoassa meillä on vahva halu ja tekemisen meininki tähän.

Olen juuri siirtynyt Taitoassa uusiin tehtäviin. Prosessien yhtenäistämisessä riittää haasteita useammaksi vuodeksi. Uskon, että Taitoa tarjoaa uusia työhaasteita tulevaisuudessakin.”


Tilaa uutiskirje