Uratarinat

Susanna Hiltunen,
tradenomi, palkkapalvelujen johtaja

Susanna on työskennellyt Taitoassa alkuvuodesta 2012. Taitoaan hän siirtyi Mikkelin kaupungin siirtäessä talouspalvelukeskuksen Taitoaan. Susanna on valmistunut taloushallinnon tradenomiksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta. Seuraavassa Susanna kertoo taustastaan ja nykyisestä työstään.

”Näin Taitoaan siirtymisen mahdollisuutena kehittyä omalla urallani. Taitoalla on enemmän kehityspotentiaalia kehittää asioita kuin mitä on yksittäisellä kunnalla.

Toimin pari vuotta Taitoan Mikkelin toimipisteen päällikkönä sekä palkkahallinnon palvelupäällikkönä. Vuoden 2014 alussa siirryin Palkat ja matkalaskut -prosessin omistajaksi. Tehtäväni oli yhtenäistää valtakunnallisesti Palkat ja matkalaskut -prosessia sekä mm. määrittää prosessille tavoitteet, arviointimittarit sekä seurata prosessin suorituskykyä.

Pidän kehittämistyöstä ja projekteista. Työ on minulle iso osa elämää – se ei ole vain työtä. Viihdyn hyvin työyhteisössäni, koska kaikilla on sama into tehdä töitä. Täällä on todella hyvä yhteishenki ja kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. On mahtavaa tehdä työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. Teemme jotakin sellaista, jota ei aiemmin ole tehty. Uskon vahvasti, että onnistumme tässä tehtävässä, koska Taitoassa meillä on vahva halu ja tekemisen meininki tähän.

Olen juuri siirtynyt Taitoassa uusiin tehtäviin. Olen mukana Taitoan johtotiimissä palkkapalvelujen johtajana. Tehtäviini kuuluvat palkanlaskenta- ja matkalaskupalveluiden tuottaminen sekä palkkapalveluiden kehittäminen ja harmonisointi. Olen tosi innoissani uusista haasteista.”


Tilaa uutiskirje