Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Uratarinat

Jonna Ranne,
tradenomi, kirjanpitopäällikkö

Jonna tuli Taitoaan Kouvolan kaupungin siirtäessä talouspalvelukeskuksen Taitoaan vuoden 2012 alussa. Jonna on valmistunut taloushallinnon tradenomiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta. Sitä ennen hän on suorittanut tietohallinnon merkantin ja merkonomin tutkinnot Kotkassa. Taitoan tuella Jonna on edelleen kehittänyt ammatillista osaamistaan suorittamalla taloushallintoliiton KLT-tutkinnon vuonna 2016.

 

”Taitoaan siirtyminen oli hieno asia. Täällä toiminnan kehittäminen onnistuu paremmin, koska käytössä on enemmän siihen kohdistettuja resursseja. Itsellenikin tämä avautui uudella tavalla Taitoaan tulon myötä. Tällä hetkellä kehittämisen avainsanoja Taitoassa ovat automatisointi ja asiakastyytyväisyys. Katseemme on vahvasti suunnattu maakuntien suuntaan.”

Tällä hetkellä Jonna toimii kirjanpitopäällikkönä. Työhön kuuluu konsernitilinpäätöksiä ja kehitystehtäviä sekä jonkin verran Taitoan sisäistä neuvontaa. Iso osa hänen työtänsä on erilaisten ongelmatilanteiden selvittäminen ja monenlaisiin käyttöönotto- ja kehittämisprojekteihin osallistuminen.

Numerot motivoivat Jonnaa. ”Kirjanpito on minun juttuni. Siinä minua kiinnostavaa työn haastavuus. Hienoimpia onnistumisen hetkiä koen, kun saan jonkin vaikean ongelman ratkaistua, opin itse uuden asian tai pystyn neuvomaan jonkin asian toiselle. Myös kivat työkaverit tuovat iloa työpäiviin.”

Jonna haluaa jatkossakin kehittyä taloushallinnon ammattilaisena. ”Unelmani on hakeutua maisteriopintoihin.”


Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.