Uratarinat

Meidän yli 500 taitoalaisen joukossa on laaja kirjo osaamista, kokemusta ja työtehtäviä. Tehtävämme vaihtelevat kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilaisten työstä projektiosaamista vaativiin, sekä kovan luokan johto- ja asiantuntijakokemusta edellyttäviin tehtäviin.


Hanna Ylitolonen,
palvelupäällikkö, palkkapalvelut

Hanna Ylitolonen nauttii ihmisläheisestä työstä, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia ja päivässä riittää säpinää. ”Olen opiskellut markkinoinnin ja liiketalouden tradenomiksi ja aina toiminut työelämässä jonkinlaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Työurani on alkanut bingoemäntänä lukiossa opiskelun ohella, jossa pääsin heti harjoittamaan asiakaspalvelutaitojani haastavien asiakkaiden parissa. Äkäisten asiakkaiden luottamuksen voittaminen oli kaikkein palkitsevinta,” kertoo Hanna taustastaan. Myyntiedustajan työssä sekä vaatemyyjän työssä, jossa Hannan vastuulle kuului myös henkilöstöhallinnon tehtäviä, heräsi kiinnostus myös nykyiseen työhön Taitoan palkkahallinnossa.

Yli neljä vuotta sitten Taitoassa palkka-asiantuntijana Rovaniemellä aloittanut Hanna siirtyi pari vuotta sitten asiakaspalvelutiimiin, Astaan, palveluasiantuntijaksi. Vuoden jälkeen hän palasi palkkatiimiin uudessa roolissa, tiiminvetäjänä. Vuoden 2017 kesäkuun alussa hänet nimitettiin Pohjois-Suomen alueen palkkapalveluiden palvelupäälliköksi. Roolin muutokset ovat tarjonneet mielekkään kasvupolun. ”Me kaikki teemme täällä Taitoassa työtä asiakkaitamme varten. Astassa työskentelyn kautta opin näkemään Taitoan palvelukokonaisuuden paremmin asiakkaiden näkökulmasta,” toteaa Hanna.

Palvelupäällikkönä Hannan ammatillisen kasvun polku laajeni esimiestyöhön, jonka hän kokee mukavaksi haasteeksi ja mahdollisuudeksi jatkuvaan oppimiseen. ”Esimiehenä haluan korostaa sitä, että meistä jokainen vaikuttaa työyhteisön ilmapiiriin ja on omalta osaltaan vastuussa sen positiivisesta edistämisestä. On tärkeää tukea toisiamme erilaisissa arjen tilanteissa, erityisesti kun alamme on suurien muutosten keskellä.” Tiimityöstä nauttivalle Hannalle esimiestyön tietynlainen yksinäisyys on ollut yllätys. ”Onneksi Taitoassa on tarjolla tukea esimiesten omassa verkostossa,” Hanna kiittää. Myös kohtaamiset sekä asiakkaiden että työntekijöiden kanssa antavat voimaa ja saavat kokemaan onnistumista.”

”Kun asiat menevät askel kerrallaan eteenpäin tulee itselle sellainen olo, että on oikeasti voinut vaikuttaa asioihin. Työ tuo ulottuvilleni jatkuvasti uusia tilanteita. Aina löytyy myös asioita, joita voidaan yhdessä kehittää parempaan suuntaan. On todella hienoa saada olla Taitoassa näkemässä suomalaisen yhteiskunnan muutosta ja olla omalta osaltani siihen vaikuttamassa,” päättää Hanna tarinansa.


Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.