Uratarinat

Anniina Eronen,
tradenomi, palkka-asiantuntija

Anniina on työuransa alkutaipaleella: Taitoa on hänen toinen työpaikkansa, jonne hän tuli aluksi hoitamaan äitiysloman sijaisuutta. Sijaisuus muuttui vuoden 2015 alussa vakituiseksi työpaikaksi. Anniina on valmistunut henkilöstöhallinnon tradenomiksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta.

”Työskentelen palkka-asiantuntijana Mikkelin toimipisteessä. Vakinaistaminen mahdollistui, kun meille tuli uusi asiakas. Palkka-asiantuntijana lasken eri työehtosopimusten mukaisia palkkoja eri asiakkaille. Tehtäviini kuuluu palkanlaskenta kuukausi- ja tuntipalkkalaisille. Työssäni käytän eri palkanlaskentajärjestelmiä.

Nykyisessä työssäni on paljon uutta opiskeltavaa. Joudun mm. perehtymään työehtosopimuksiin sekä lakimuutoksiin. Pidän työstäni, koska se on haasteellista. Siinä on hyvin vähän rutiinia ja jokainen päivä on erilainen.

Taitoassa on hyvää se, että täällä luotetaan työntekijään. Olen vastuussa siitä, että asiakkaiden palkat menevät maksuun ajallaan ja oikein. Työtovereilta saan aina apua tarpeen vaatiessa.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu Taitoassa erinomaisesti. Pystyn itse suunnittelemaan työntekoani palkanlaskennan aikataulujen puitteissa. Mikäli työtilanne sallii, voin joustavasti pitää vaikkapa saldovapaita. Taitoassa esimiestyö on minusta loistavaa. Siinä yksilöiden erilaiset tarpeet otetaan myös joustavasti huomioon. Tulevaisuudessa työkierto organisaation sisällä kiinnostaa minua, koska haluan laajentaa omaa ammattitaitoani ja osaamistani.”


Tilaa uutiskirje